AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani, Türkiye’nin önüne koyduğu 2023, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için 7 Haziran seçimlerinin keskin bir viraj olduğunu belirtti. Samani, “Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere fırsat vermeyin” dedi.
Kepez ilçesi Varsak Ayanoğlu Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani, “Bundan 10 yıl önce Avrupa ülkelerine gıpta ile bakardık. Almanya’dan, Fransa’dan gelen hemşehrilerimiz bu ülkelerin başka ülkelerde hastalanan vatandaşları için ambulans, uçak gönderdiğini anlatırdı. Biz şimdi başka bir ülkede vatandaşımız hastalandığı zaman ambulans jet gönderiyoruz. Biz ambulans helikopterler gönderip hastalanan vatandaşımızı alabilen güçlü bir ülke haline geldik. Onlar ise 20 yıllığına memurun maaşını donduran ülkeler haline geldi. Örneğin, 10 yıl önceki Yunanistan’a bakın şimdiki Yunanistan’a bakın hiçbiriniz orada yaşamak istemezsiniz” ifadelerini kullandı.
Samani, Türkiye’nin “Bizim Avrupa’ya ihtiyacımız yok” dediği için önünün kesilmek istendiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:
“2071 hedeflerini koyuyoruz ortaya. Biz, çadırlardan gelmiş, boylardan gelmiş ecdadımız Selçuklular’dan sonra, Kayı boyundan Ertuğrul’un torunlarının kurduğu Şanlı Osmanlı İmparatorluğu ecdadının torunlarıyız. Bu coğrafyada bu topraklarda herkesi bir ve beraber gören bir anlayışa sahibiz. Bu coğrafyada ancak bir ve beraber olduğumuz zaman güçlü oluruz. Şu anda yeniden güçleniyoruz. Bu seçim, tarihimizdeki en keskin virajlardan bir tanesi. Bu ülkeyi, tarihteki o şanlı yerine ulaşmak için ortaya koyduğu hedeflere götürme noktasında 7 Haziran 2015 seçimlerinde gerekeni yapacağınıza inanıyoruz.”
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani ziyaretlerinin ardından Kültür mahallesinde bulunan Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Samani, daha sonra gençlerle voleybol oynadı.