Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Anneler Günü’nde Nazillili üreticiler bir kuzu hediye etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Anneler Günü’nde Nazillili üreticilerden sıra dışı bir hediye geldi. ÖRKOOP Nazilli ve Çevresi Kalkınma Kooperatifi Başkanı Çetin Kapucu, Başkan Çerçioğlu’na Anneler Günü’nde, üretici dostu hizmetleri sebebiyle kuzu hediye etti.
Sultahhisar ilçesinin Malgaç Mustafa Mahallesinde, Muhtar Süleyman Baydar’ın oğlunun nikah törenine, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ve Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile birlikte katılarak genç çiftin nikahlarını kıyan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu düğün töreninde hiç ummadığı bir sürprizle karşılaştı.
Düğün töreninde mikrofonu alan ÖRKOOP Nazilli ve Çevresi Kalkınma Kooperatifi Başkanı Çetin Kapucu, Başkan Çerçioğlu’nu ortaya koyduğu hizmetlerle üreticinin anası olarak gördüklerini kaydederek, “Topuklu Efemiz Sayın Özlem Çerçioğlu’nu, yoksulun, kimsesizin, fakir fukaranın olduğu gibi üreticinin de anası olduğunu buradan ilan ediyorum. Üreticimize verdikleri destekler adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. Anneler Günü gibi son derece özel bir günde başkanımız Özlem Çerçioğlu’na tüm üreticilerimiz adına bu yavru kuzuyu hediye vermek istiyorum” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çetin Kapucu’nun beklenmeyen sürprizine teşekkür ederek, “Ben her zaman emeğini, alın terini toprakla yoğuran, yetiştirdiği ile evine ekmek götüren üreticimizin yanındayım, bundan sonrada olmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.