Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında KAMUSEN İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. İl Temsilcisi Müfit Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden MHP’li adaylar, çok iddialı bir seçim süreci yaşayacaklarını belirterek, destek istediler.
MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan ile İl Başkanı Ahmet Anatepe, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. MHP’li adaylar son olarak Erzurum KAMUSEN İl Temsilcisi Müfit Bayraktar ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MHP adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, 7 Haziran seçimlerine çok iddialı ve inançlı hazırlandıklarını belirterek, “Böylesine kalabalık bir toplulukla bizi karşılamanız inancımızı iyice artırmıştır. 7 Haziran’a kadar çok yoğun bir kampanya süreci yaşacağız. Listemizdeki isimleri başkaları gibi tanıtmaya, izah etmeye gerek yok. Hepsi bu memleketin insanları ve bu şehirde birlikte nefes aldığınız kişiler. 7 Haziran hem ülkemiz hem de Erzurum için bir dönüm noktasıdır” dedi.