Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Ticaret Borsası (KTB), Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile SKG İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri”nde 4 Kombassan şirketi ödül aldı.
Dedeman otelde “Birlikte Konya’yız” sloganıyla gerçekleştirilen törende, İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı ilk bin şirket arasında yer alan Kombassan Holding’in dört şirketi de ödül aldı. Kombassan şirketlerinden, Kombassan Kağıt, Kompen, Komgıda, Komyapı’nın ödül aldığı programa, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın yanı sıra milletvekilleri, bürokratlar, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin’de yaptığı açıklamada, Kombassan Grubunun 5 şirketiyle Türkiye’nin en büyük bin sanayi kuruluşu arasında yer aldığını, hem bu sayıyı, hem de ülke ekonomisine olan katkılarını artırmak için farklı sektörlerde yer alan 18 şirket ve 32 tesisleriyle sürekli çalıştıklarını ifade etti. Şahin, ülkenin son yıllarda yakaladığı güven ve istikrarın sanayi ve ekonomi için en önemli itici gücü oluşturduğunu vurgulayarak, ana amaçlarının, yurt içi ve dışında sürdürdükleri ticari faaliyetlerle ülkeye, ülke insanına ve özellikle paydaşlarına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Şahin, bu ödülleri tüm Kombassan ailesi adına aldıklarını ve başarıda emeği bulunan tüm yönetici ve çalışanları tebrik ettiğini söyledi.
Kombassan firmalarından Kombassan Kağıt’ın ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Kompen’in ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şan, Komgıda’nın ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir, Komyapı’nın ödülünü Kombassan Yönetim Kurulu üyesi Erol Kaya aldı.
Program sonunda ödül alanların toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.