PTT 1. Lig’in 24. hastasında Antalyaspor sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, maçı kazanmak için her şeyi yaptıklarını kaydetti.
İkinci yarı tek kale oynadıklarını aktaran Göksu, “Ama golü bulamadık. Bu yolumuza devam edeceğiz. Taraftar bizi sonuna kadar destekledi. Hedeften dönmek olmaz. Hedefte Antalyaspor olacaktır. Gol atamadığınız zaman sıkıntı oluyor. Ama gol olmadı. 1-0 galibiz. Penaltımız var. 2-0 olacak. Maç kopacak. Futbolcularımız bu maçı kazanmak için bu maçla yattılar, kalktılar. Futbolda gol olmadı mı 3 puan olmuyor” diye konuştu.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, deplasmanda yenemiyorsan yenilmemenin de önemli olduğunu vurguladı.
1 puanın kötü olmadığını ifade eden Karaman, “Pozitif oynamaya çalışan bir takımımız vardı sahada. Ama bazen yorgunluk, tecrübesizlik final paslarında basit hatalar galibiyet gollerini gitmedi. Yenilmedik bizim için mutluluk verici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Mücadelelerinden dolayı. Camiamıza bu 1 puan yarayacak. Önemli bir puan” dedi.
“HEDEFE ODAKLANDIK”
"Zirveyi nasıl etkiler bu puan kaybı?" şeklindeki soruya Karaman, “Bizi takip eden takımların mutlu olacağı bir sonuç. Kayseri ve Antalya deplasmanını puanla geçirdik. Zorlu periyottan geçiyoruz. Sonuçlardan ziyade takımımız futbol oynamaya çalışıyorlar. Ligin son haftalarında onlar olabildiğince stresten uzak tutmaya çalışıyorum. Son haftalar bizim için güzel geçebilir. Genç çocuklar kaliteli şeyler ortaya koyuyorlar. Korkmadan çekinmeden oynuyorlar. Hafta hafta hedefe odaklanmış takım olarak yolumuza devam ediyoruz” cevabını verdi.