Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fahri Birinci’yi makamında ziyaret eden Sarıcaoğlu ve Ayyıldız, okul hakkında detaylı bilgiler aldı.

"İKİ YENİ BÖLÜM İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Yrd. Doç. Dr. Fahri Birinci, "Okulumuzda şuan 470 öğrenci okuyor. Bu öğrencilerimizin daha iyi şartlarda ders görebilmeleri için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Okulumuza mimari restorasyon ve iş makineleri operatörlüğü bölümlerinin de açılması için başvuruda bulunduk. Başvuru sürecimiz verimli geçti herhangi bir olumsuzluk beklemiyoruz. Bu iki bölüm okulumuza ilk 1’inci yıl için 90, 2’inci yıl için ise 90 öğrenci kazandıracak öğrenci sayımızın çoğalması ve iyi şartlarda öğrencilerimizin ders görmeleri en büyük arzumuz" dedi.

"ÇEVRE DÜZENLEMELERİNE DESTEK SÖZÜ"

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise, "Kavak Meslek Yüksekokulumuz daha yeni yapıldı haliyle eksikleri de bulunuyor. El birliği ile elimizden gelen çabayı sarf ederek okulumuzu güzelleştireceğiz. Belediye olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Çevre düzenlemeleri konusunda sayın müdürümüz eksikler olduğunu söyledi bizde ekiplerimize verdiğimiz talimat ile çevre düzenlemelerini yapma sözü verdik. Eğitime desteğimiz devam edecek” diye konuştu.