Adıyaman’da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4.’sü düzenlenen Yeşil Park Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona ererken şampiyon Vakıfbank Futbol takımı oldu.
Esen Tepe Yolu üzerinde bulunan özel bir halı sahasında yapılan Yeşil Park Bankalar arası Halı Saha Futbol Turnuvasında 12 banka şubesi katılırken, turnuva sonunda dereceye giren takımlar, kupalarla ödüllendirildi.
Turnuvanın geleneksel hale getirildiği, bu yıl 4.’sünün düzenlendiği ve aynı zamanda turnuva amacının banka personellerinin birlik ve beraberlik içerisinde bulunması ve kaynaşmalarının amaçlandığını belirten Yeşilpark İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Güleş, “Çok güzel bir turnuva oldu. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Ayaklarına sağlık. Bu turnuva geleneksel hale gelmiştir. İnşallah ileri ki yıllara taşıyacağız bu turnuvayı. Gerek kaynaşma gerekse de spora teşvik etme anlamında güzel bir etkinlik olduğuna inanıyorum. Şampiyon takım Vakıf Bankasını ve diğer tüm bankacı arkadaşları canı gönülden kutluyorum” dedi.