Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye bünyesinde çalışan kadın personellerle kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltıdan sonra konuşma bir konuşma yapan Başkan Saraçoğlu, "Bizim medeniyetimizde kadın hem toplumun hem de toplumun çekirdeği olan ailelerin temelidir. Bir anne olarak, bir eş olarak ya da bir evlat olarak kadın evini çekip çevirdiği kadar toplumu şekillendiren, toplumu dönüştüren ve ülkeye istikamet çizen bir varlıktır. Bir düşünür, ’Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekin, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikin, eğer 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız çağlar açıp, çağlar kapatan bir nesil istiyorsanız bir insan yetiştirin’ diyor. İşte bu sözden de anlaşılacağı üzere toplumun devamının sağlanması ancak insan yetiştirmekle mümkündür. Topluma faydalı insanlar yetiştirmekte de en büyük rol annelere düşmektedir" dedi.
Başkan Saraçoğlu, konuşmasında, bayanların spor yapabilecekleri ve hayat karşısındaki problemlerden uzaklaşarak kendilerini özel hissettirecek mekanları barındıran Haymeana Hanımlar Lokali projesi hakkında bilgiler verdi.
Kamil Saraçoğlu, projenin önümüzdeki ay içerisinde ihaleye çıkartılacağını belirterek, "Bu projenin içeresinde; yüzme havuzu, kafeterya, fitnes salonu, sauna, buhar banyosu, masaj salonu, kreş, kuaför, güzellik salonu, kurs salonları, ibadet alanları gibi birçok sosyal mekanı içerisinde barındıracak bir buluşma noktası olacaktır" ifadelerini kullandı.
Kahvaltıya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve eşi Aysel Saraçoğlu, Belediye personeli, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek ve yönetimi de katıldı.(EFE)