Nejat Uygur’un uyarladığı kahkaha garantili Markopaşa Müzikali, Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından 27 Nisan Pazartesi günü Adana’da sahnelenecek.
Nejat Uygur’un uyarladığı kahkaha garantili Markopaşa müzikali, Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sunumuyla, Black & Jack Organizasyon tarafından Mersin, Adana, İskenderun, Antakya turnesi kapsamında 27 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nda sahnelenecek.
Ücretleri, balkon için 40, salon için ise 50 TL olarak belirlenen biletler, Adana Devlet Tiyatrosu ve Büyükşehir Belediyesi gişelerinden satışa çıkarıldı. ‘Adana’da ne var?’ isimli sosyal medya platformu ise, organizasyon işbirliğiyle ücretsiz bilet kampanyası başlattı.
Adana’da ne var?’ın Facebook (facebook.com/adanadanevar) ve Twitter (twitter.com/adanadanevar) sayfalarında yer alan ‘Markopaşa Müzikali’ afişini paylaşıp, en çok beğeni alan 5 kişi, müzikali balkonda ücretsiz izleme şansı bulacak.
NEJLA UYGUR YILLARDAN SONRA SAHNEDE
Türk Tiyatrosu’nun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen "Markopaşa" oyunu günümüz yorumuyla Uygur Tiyatrosu tarafından geleneksel Türk tiyatrosu ekolünde önemli bir yer teşkil eden operetlerinden bir örnek olarak sahnelenecek. Oyunda Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül,Önder Keskin, Burcu Afşin,Ömer Yılmaz ve uzun bir aradan sonra tekrar kendini sahnede gösterecek olan Nejla Uygur rol alıyor. Müzikalin kostüm tasarımı Sadık Kızılağaç’a, besteleri Afife Jale ödülüne sahip Serpil Günseli’ye, şarkı sözleri, dekor tasarımı ve yönetmenliği ise Uğur Babürhan’a aittir.