AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Avukat Oktay Aydın, kent merkezi ve ilçelerdeki ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.
Temayül yoklaması öncesinde çalışmalarına hız veren Avukat Aydın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Başkan Sekmen’e seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardan Avukat Aydın, aile olarak 1950 yılından bu yana siyasetin içerisinde olduklarına dikkat çekti. Ailenin geçmişten bugüne kadar Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Refah Partisi’nde siyaset yaptığı, AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte de bu çatı altında siyaset çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Aydın, Erzurum’a ve Türkiye’ye faydalı olmak için yola çıktığını söyledi.
Başkan Sekmen’in başarılar dilediği Aydın, sonrasında Palandöken, İspir, Pazaryolu ve Aşkale İlçe teşkilatlarını da ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi. İlçe ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaşan AK Parti Milletvekili aday adayı Oktay Aydın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın "Terleyen Cumhurbaşkanı" felsefesine uygun bir milletvekili olarak siyasi hayatımı aktif bir şekilde yürütmek istiyorum” dedi.