Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde(TKBL) mücadele eden Orduspor, 10 Ocak Cumartesi günü sahasında oynayacağı Abdullah Gül Üniversitesi maçını kazanarak ligdeki konumunu sağlamlaştırmak istiyor.
Orduspor Kadın Basketbol Takımı 10 Ocak Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Abdullah Gül Üniversitesi maçında mutlak galibiyet istiyor. Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, yönetiminde hazırlıklarına devam eden Orduspor’da eksik oyuncu bulunmuyor.
Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, eksiklerinin olmadığını ve maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi. Bazı oyuncuların takıma geç katılmasından dolayı yeni adapte olduklarını ifade eden Durur, "Hafta sonu kendi sahamızda çok iyi bir takım olan Abdullah Gül Üniversitesi ile mücadele edeceğiz. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım, onları mağlup etmek istiyoruz. Bizim takımımızda iyi durumda bazı oyuncuların takıma geç katılması ile adaptasyon sorunu yaşamıştık, artık o süreci atlattık. Biz kendi sahamızda oynadığımız tüm maçları kazanmak istiyoruz" dedi.
Bulundukları yer olarak iyi konumda olduklarını belirten Durur, "Sezon başından bu yana hedeflediğimiz durumdayız. Sezon başından bu yana çok talihsiz maçlar kaybettik. Ama şu an çok iyi durumdayız, ilk yarı için kalan tüm maçlarımızı kazanarak daha da iddialı duruma gelmek istiyoruz. Biz içeride oynadığımız maçlarda mağlubiyet almak istemiyoruz. Bu sebeple bizim en büyük gücümüz olan taraftarımızı Cumartesi günü maça bekliyoruz" diye konuştu.