Efeler Belediyesi Başkan Vekili Halis Günday, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Vekili Halis Günday’a, Başkan Yardımcısı O. Derya Tıkır’ın eşlik ettiği ziyarette, polis teşkilatının ülke için önemi konuşuldu. Polisin halk için fedakarca görev yaptığını belirten Günday, "Emniyet Teşkilatımız, toplumun güvenliğini sağlama ve bireylerin topluma faydalı olması yönünde yaptığı çalışmaların yanı sıra, hazırladığı destek projeleriyle de görevini her zaman fedakarca yerine getirmektedir.Polislerimizin görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesinde, cana, mala ve toplumsal huzurumuza kasteden olayların önlenmesinde polisimize halk desteğinin sağlanması ve polis vatandaş diyaloğu son derece önemlidir. Bu konuda bizlerin emniyeti için ağır mesai şartlarında gece gündüz demeden görev yapan polislerimize elimizden geldiğince yardımcı olmak hepimizin sorumluluğudur. Tüm emniyet mensuplarımıza fedakarca hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Günday ve Tıkır’a teşekkür eden İl Emniyet Müdür Taşdan, "Aydın halkının güven ve desteğini her zaman yanında hisseden İl Emniyet Müdürlüğümüz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün tesisi, kamu düzeninin korunması, halkın güven ve huzur ortamında yaşamasının sağlanması konularında yaptığı çalışmalarla her zaman halkımızın sevgi ve takdirini kazanmayı amaçlamış olup bu amaç doğrultusunda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir" diye konuştu.