Genç Memur-Sen Malatya Teşkilatı Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.
Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik büyük bir coşku içinde kutlandı.
Etkinliğin açılışında konuşan Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanı Oğuz Güçlü, “Peygamberimiz insanları aldatmaya yönelik hiçbir iş yapmamıştır, o hiç yalan söylememiş, insanların mallarına el uzatmamış, haksız yere cana kıymamıştır” dedi.
Güçlü, “Bizler İslam dininin yaşantıya aktarılış şeklini, dünyada yaşantımızı nasıl şekillendireceğimizi Rabbimizin razı olacağı bir hayatı yine O’nun sünnetinden öğrenmekteyiz. Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olması dileklerimle kutlu doğumun hepimize güzellikler getirmesini temenni ediyor ve Genç Memur-Sen Malatya Teşkilatı adına hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından, 7 yaşındaki Hüseyin Özbay’ın Fetih Suresi’ni ezbere okudu. Etkinlik şiir dinletisi, orotoryo ve Peygamber sevgisini anlatan tiyatral gösteriyle devam etti. Program İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Abdullah Çolak’ın “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” isimli konferansıyla son buldu.
Kutlu Doğum programına Memur-Sen’e bağlı hizmet kollarının başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.