İzmir’den AK Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan iş adamı Hakkı Atila, ilçe turlarına başladı.
İzmir’de, geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla AK Parti İzmir 2. Bölge’den milletvekili aday adaylığını açıklayan eğitimci ve iş adamı Hakkı Atila, çalışmalarını hız kesmeden başladı. İlçe ziyaretlerini sürdüren Hakkı Atila, partisinin Bayındır, Ödemiş, Beydağ, Kiraz ve Tire ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Atila, ziyaretlerinde partililer tarafından ilgiyle karşılanırken, milletvekili seçildiği takdirde gerçekleştireceği projeleri de paylaştı.
Sosyal ve kültürel alandaki projeleri hakkında bilgi veren Hakkı Atila, "Partimizin yetkili organları beni aday gösterip seçilmem halinde sorunlarınızın hızlı bir şekilde çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunup bölge için hazırladığımız projelere de öncelik vererek iş, aş sosyal kültürel birçok alanda katkı sağlayacağım. İzmir’i karış karış gezdim. Ben her zaman ’Bir kişi bir yeri yönetecekse, yöneteceği yeri kafasına sığdırmalı’ derim. Şu an 16 ilçeyle ilgili tam bilgiliyim ve geri kalan ilçelerle ilgili çalışmalarım da elimde" dedi.
İzmir’in en büyük sorunlarından birinin ulaşım olduğunu belirten Atila, şunları kaydetti:
"Trafik yoğunluğu ve ulaşımla alakalı diğer detayların çözümlenmesi gerekiyor. Bununla normalde belediyeler ilgileniyor ancak merkezi hükümetin de bu duruma bir el atması lazım."