Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, seçim çalışmalarına Finike ilçesinde devam ediyor.
AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, esnaf, kurum ve mahalle ziyaretlerini sürdürürken, eşi Seyhan Uslu ile birlikte ev toplantılarında da kadınlardan destek istiyor. Kadın Kolları Başkanlığı’nın Bağyaka Mahallesi’nde organize ettiği toplantıya katılan Atay Uslu yaptığı konuşmada, “Kadınlarımızdan istikrar sürsün taleplerini duymamız, bizleri bir kat daha mutlu ediyor. Hiçbir sosyal proje siz kadınların katkısı olmadan hayata geçemez, hiçbir kültür sizler olmadan yaşatılamaz” dedi.
Hiçbir medeniyet ve hareketin, kadını ihmal ederek ya da dışlayarak inşa edilemeyeceğini de sözlerine ekleyen Uslu, “AK Parti, kurulduğu günden bugüne, kadını ve kadın kollarını çok önemseyen bir harekettir. Siz kadınlarımız AK Parti’de var olduğu için, bu yürüyüş hız kesmeden devam etmektedir. Ayrıca sizinle beraber yapılan tüm yürüyüşlere, daha bir derinlik, nezaket, merhamet, zerafet ve düzen gelmiştir. İnşallah büyük geleceği, yeni geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.