Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tekstil Kulübü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Tekstil Günleri” kapsamında sektörün önde gelenleri Rektör Hasan İbicioğlu’nu ziyaret etti.
Isparta SDÜ Tekstil Kulübü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Tekstil Günleri” Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde 25–26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Tekstil Günlerine katılan sektörün önemli firma yetkilileri SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretti, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, tekstil sektöründeki sıkıntılar hakkında ve her alanda marka olan SDÜ’nün tekstil anlamında da marka olmak için sektör-üniversite iş birliğinde olduğunu söyledi. Rektör İbicioğlu, tekstil firmaları yetkililerine ve SDÜ tekstil kulübü öğrencilerine teşekkür ederek tekstil üniversite iş birliğinin büyüyeceğini ifade etti.
MUTEKS firması sahibi ve Genel Müdür Mustafa Çelenk SDÜ’ye bir tekstil laboratuarı yapılmasıyla ilgili çalışmalar başlatacağını ve başarılı iki öğrenciyi Hindistan’a göndereceği sözünü verdi. ERKURT Holding’den Filiz Burmalı ise başarılı öğrencilere burs sözü verdi. ASTEKS firma yetkilisi Erkan Yılmaz ise tekstil makine parçaları noktasında SDÜ’ye katkı sağlayacak.