Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kendini ümmetine adamış kurumları desteklemeleri gerektiğini belirterek, "Ümmetin yetimlerini gariplerini daha da çok desteklememiz lazımdır" dedi.
Başkan Çerçi, Manisa İnsani Yardım Derneği tarafından gerçekleştirilen ’Kardeşlik Gecesi’nde açıklamada bulundu. Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, programda yaptığı açıklamada belediye olarak yardım organizasyonlarını desteklediklerini belirterek, "Pek çok dağılmış insanı kardeşlerimiz bu salonda ağırlamış. Uluslararası örgütlerinin çalışmalarıyla İslamiyeti kötü olarak yansıtan örgütler ve iktidar hırsıyla insanlarını katleden devletler Müslümanlığa büyük zarar verdi. İHH İnsani Yardım Derneği böyle bir zaman ve böyle bir çağda insanlık adına, ümmet adına, millet ve vicdan adına çok önemli işler yaptı. Halen daha yapmaya devam ediyor. Bizlerde belediye olarak bu tür organizasyonları destekliyoruz. Ümmetin yetimlerini, gariplerini daha da çok desteklememiz lazımdır. Ben bu tür kurumların daha da desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. İş adamlarımıza hayırseverlerimize tekrar bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin hep beraber bu tür İHH gibi kendini milletine, ümmetine adamış organizasyonları destekleyelim güçlendirelim. İHH İnsanı Yardım Derneği’ne önemli destekler veren bu tür organizasyonların gerçekleşmesinde emeği geçen kişilere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.