Burak GEZEN/ ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de 11'inci Bölge Müdürlüğünü hizmete açan Pamukkale Turizm, kentten günün her saati 65 sefer ile çok sayıda ile ulaşım hizmeti vermeye başladı. Açılış, mehteran gösterisiyle yapıldı. 
Pamukkale Turizm, 11'inci Bölge Müdürlüğü'nü Çanakkale'de törenle hizmete açtı. Otogar ve merkezdeki Demircioğlu Caddesi'nde bulunan yazıhanelerin açılış töreni, Ramazan'a uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Arka arkaya park edilen Pamukkale otobüslerinin önünde mehteran takımı marşlar seslendirdi. Ardından Çanakkale Belediye Başkan Vekili Dr. Celal Karakaş, Pamukkale Turizm yönetim kurulu üyeleri ve Pamukkale Turizm 11'inci Bölge Müdürü Basri Özdemir açılış kurdelesini birlikte kesti.
Pamukkale Turizm 11'inci Bölge Müdürü Basri Özdemir, Çanakkale'den İstanbul, İzmir, Bodrum, Fethiye, Bursa ve Ankara başta olmak üzere birçok kente her gün saat başı toplam 65 otobüs seferi düzenleneceğini söyledi. Vatandaşları gidecekleri yere en konforlu ve kısa sürede ulaştıracaklarını belirten Özdemir, "Türkiye genelinde geniş bir kitleye hitap ediyoruz. Geniş bir müşteri portföyümüz var. Mübarek günde açılışımızı yapıyoruz. Çanakkale'nin Geçilmez olduğunu tüm dünya biliyor. Biz de 'Geçmeye Değil Kalmaya Geldik' sloganımızla hizmet edeceğiz. Burası manevi açıdan çok güçlü bir yer. Bunun hissiyatını ve maneviyatını yaşıyoruz. İnşallah sloganımızla birlikte dört dörtlük hizmet vererek faaliyet göstermek istiyoruz. Tüm Çanakkale için hayırlısı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI