Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim (AÖF), İktisat ve İşletme Fakülteleri’nin 2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat tarihinde başlıyor.
Yapılan açıklamaya göre, başlayacak olan kayıt yenileme; ders ekle-sil işlemi ve kayıt yenileme bedelinin bankaya ödenmesiyle gerçekleşecek. Kayıt yenileme işlemleri; 23 Şubat Pazartesi günü başlayıp 2 Mart Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecek. Mazeretli olanlar 3 - 4 Mart tarihlerinde kayıtlarını yeniletebilecekler. Ayrıca 28 Şubat Cumartesi ve 01 Mart Pazar günleri de AÖF Büroları’nın kayıt yenileme işlemleri için açık olacağı bildirildi.
Açıklamada, Bahar Dönemi’nde sorumlu olduğu ders bulunmadığı için kayıt yeniletemeyen öğrencilerin, sınav hakkı verilmeksizin öğrencilik hizmetlerinden (askerlik, öğrenci kimlik kartı, sosyal güvenlik vb.) yararlanmak istemeleri durumunda, Bahar Dönemi kayıt yenileme bedelini ödeyerek kayıtlarını yeniletebilecekleri belirtildi.
Üniversiteden yapılan açıklama şöyle devam etti:
“4 Mart tarihinden sonra kayıt yenileme işlemleri için mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacak. Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacak. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, öğretim gideri ve öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2014 - 2015 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybedecekler.”
Kayıt yenileme işlemini yapmak isteyenlerin ve şifresini bilmeyen öğrencilerin http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden işlemlerini yapabilecekleri ya da 0850 200 46 10 - 19 çağrı merkezi numaralarını arayarak daha detaylı bilgiye ulaşabilecekleri açıklandı.