Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi kurumsal yapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla kurum içi eğitim faaliyetlerine devam ediyor.
Vatandaşa etkin, verimli ve güler yüzlü hizmet vermek, personelin bilgi birikimi ve donanımlarını daha üst seviyeye çıkarmak için kurum içi eğitim çalışmalarına ağırlık veren Beyşehir Belediyesi’nde son olarak “Etkili İletişim ve Güzel Konuşma, Liderlik ve Takım Çalışması “ konulu seminerler verildi.
Beyşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen tüm birimlerinin katıldığı seminerin ilk etabında Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Enver Aydoğan tarafından Etkili İletişim ve Güzel Konuşma eğitimi verildi. Yaklaşık 2 saat süren seminerde etkin iletişimin önemi, kurum içi iletişim, beden dili, vatandaşla doğru iletişim ve güzel konuşma gibi konularda eğitim verildi. Seminerin ikinci etabında ise Belediye birim amirlerine Kişisel Gelişim Uzmanı Sultan Erkoç tarafından Liderlik, takım çalışması, hedef odalılık, kararlılık, disiplin, risk yönetimi hakkında önemli bilgiler aktarıldı.
Kurum içi eğitimlere büyük önem verdiklerini dile getiren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Beyşehir Belediyesi olarak biz bir aileyiz, hepimiz vatandaşımıza en iyi, en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Personelimizin kurumsal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, motivasyonlarını artırmak, bilgi ve görüş alışverişi sağlamak amacıyla düzenlediğimiz semineler de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.