Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Atatürk İlk/Orta Okulu öğrencisi Mustafa Saltuk Levent, Samsun’da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Karate Şampiyonası’nda, yıldızlar kategorisi 35 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.
Samsun’da düzenlenen ve 9 bölgeden 46 ilin katıldığı Türkiye Karate Şampiyonasına Bilecik/Bozüyük Atatürk İlk/Ortaokulunu temsilen katılan Mustafa Saltuk, ilk maçında Gaziantepli rakibini 6-0 yendi. İkinci maçında Hataylı rakibini 3-0 yenen Levent, 3.tur’da ise Bursalı rakibi ile 0-0 berabere kalan Mustafa Saltuk hakem kararı ile yenildi. Rakibinin finale çıkmasıyla 3.’üncülük maçına çıkmaya hak kazanan Mustafa Saltuk Levent, 4.’üncü maçında İstanbullu rakibini 5-0 yendi ve Türkiye üçüncüsü oldu.
Eskişehir Beden Terbiyesi sporcusu olan Mustafa Saltuk Levent, desteklerinden dolayı izinde gittiği ablaları Nedime Çavlan ve Aybüke Levent’e, antrenmanlarında kendisine destek olan kulüp antrenörü Sami Togay’a, Bilecik antrenörü Azime Afyon’a, Okul Müdürü Yusuf Cengiz Yarangümeli’ye ve beden eğitimi öğretmeni Barış Yavaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.