Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 25’inci semt merkezinin ve 3’üncü sosyal marketin açılışını Emek Mahallesi’nde gerçekleştirdi.
Bayraklı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kurulan semt merkezleri ve sosyal marketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 25’inci semt merkezi ve 3’üncü sosyal marketin açılışını ise Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte yaptı. Burada bir konuşma yapan Başkan Karabağ, "Bu semt evinde kurslar düzenleyeceğiz. Eviniz müsait olmayabilir, mevlitlerinizi burada yapabilirsiniz. Aynı zamanda taziyelerinizi burada alabilirsiniz ve küçük nişan, kına gecesi eğlencelerinizi yapabilirsiniz. Burası sizin eviniz. Burada görevli bir arkadaşımız olacak. Yardımları buradan dağıtacağız, kurs kayıtlarını, burs başvurularını ve belediye ile ilgili şikayetleri buradan alacağız. Semt merkezi belediyenin birer birimi olacak. Sizin eviniz olacak. Görevli arkadaşımız dert babası olacak, beni temsil edecek. Parti ayırmaksızın, mahalledeki bütün kardeşlerimizi dinleyecek, sorunların çözmeye çalışacak. Semt merkezi siyaset üstü bir yer olacak, halkın malı olacak. Vatandaşlarımızın kullanmadığı kıyafetleri sosyal marketlerimize vermesini istiyoruz. Bunlar yıkanıp ütülendikten sonra yerlerini alıyorlar" dedi.
“Biz herkesimin belediyesiyiz” diyen Başkan Karabağ, şunları kaydetti:
"Belediye olarak gıda, giysi, yakacak yardımı, nakdi yardımlar, evi yanana eşya verip tadilatına yardımcı oluyoruz. Yaptığımız projelerle örnek olmuş bir belediyeyiz. Parklarda bile kadın çalıştıran bir belediyeyiz. Onun için de semt evlerini kadınlara bıraktık. Kadınların belediyesi olmaya devam edeceğiz. Hepinizi çağdaş konutlarda yaşama fırsatını sağlayabilmek en büyük hayalim. Yağmurda, çamurda karda kışta her ortamda açılış yapıyoruz. Emek mahallesinin değerli sakinleri uzun zamandır beklediğimiz semt evini açıyoruz."