Oltu Toplum Sağlığı Merkezinde iki yıldır çevre sağlık teknikeri olarak görev yapan Osman Bektaş Oltu Devlet Hastanesi’ne müdür yardımcısı olarak atandı. Atama sonrası Oltu Toplum Sağlık merkezi personeli tarafından Bektaş’ın onuruna bir yemek verdi.
Hoş bir sohbet ortamında geçen yemeğe Toplum Sağlığı Merkezi personeli katılırken Merkez Sorumlu Tabibi Dr. Dilek Şengül, yemek sonrası Osman Bektaş’a görev yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu hizmetler anısına bir plaket verdi.
Bektaş’ın kurum içerisinde personelin ağabeyi konumunda rol üstlendiğini belirten Dr. Şengül, “Osman Bey, sorumluluğunu bilen, duyarlı ve özverili bir abimizdi. Tüm personelimiz tarafından oldukça sevilen ve sayılan bir mesai arkadaşımızdı. Eksikliğini hissedeceğiz. Kendisine bundan sonraki yaşamında ve yeni görevinde başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Onuruna verilen yemekte konuşan Osman Bektaş ise mesai arkadaşlarının jesti karşısında son derece duygulandığını belirterek, “Görev yaptığım bu iki yıllık süreçte, buradaki samimi ortamı ve arkadaşlığı hiçbir zaman unutmayacağım. Her ne kadarda hastanede göreve başlasamda sık sık buradaki arkadaşlarımı ziyarete geleceğim, onları ihmal etmeyeceğim.” Şeklinde konuştu.