Erzurum Büyükşehir Belediyesi Oltu Şantiyesi işçileri, 1 Mayıs İşçi bayramında da meailerine devam etti. Oltu Şantiye Şefi Hüseyin Acar ve ekibi, vatandaşa hizmet götürmek için gece gündüz demeden yoğum bir mesai harcıyor.
1 Mayıs İşçi bayramında tatil etmeden yoğun mesai yapan işçiler, Damarlıtaş köyünde dozerle yol çalışması, Alatarla ve Çayüstü grup mahallelerinde eskavatör kırıcı ile yol çalışması, Vişneli Mahallesinde sulama kanalı çalışması, Bahçelikışla mahallesinde sel temizliği, Kayaaltı mahallesine parke taşı nakliyesi, İnci mahallesinde köprü yapımı ve Kumlu Mahallesinde menfez çalışmasını sürdürdüler.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Bedri Özdemir, “İşçi bayramında da şantiyelerimiz yoğun bir mesai harcıyorlar. Bizim için vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdiğimizde bayram ediyoruz. Mesai gözetmeden çalışan bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Damarlıtaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Bozkuş Bayram ise, “Tatil demeden bizim yolumuzu yapan Büyükşehir ekiplerine teşekkür ederim.”dedi.
Erzurum Büyükşehir Oltu Şantiyesi Dozer operatörü Temel Taş ise, “Damarlıtaş Mahallesi’nde bayramımız olmasına rağmen yol yapıyorum. Durumumuzdan şikayetçi değilim vatandaş memnun olsun yeter” diye konuştu.