Milliyetçi Hareket Partisi Döşemealtı İlçe Olağan Kongresi gerçekleştirildi. MHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı için seçime tek liste halinde giren Mahmut Akar, Döşemealtı İlçe Başkanı oldu.
MHP Döşemealtı İlçe Kongresi’ne MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP 21.Dönem Milletvekili Nesrin Ünal, MHP Antalya İlçe Başkanları, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem il ve ilçe başkanları, önceki dönem ülkü ocakları başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, MHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mahmut Akar ve ekibine de başarılar dilerken, Akar yaptığı konuşmada, “Kongremiz, üzgünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp el ele vereceğimiz, her türlü ikbal kaygısından uzak, omuz omuza mücadele edeceğimiz gelecek günlere açılan yeni bir sayfadır. İlk olarak siyasete kadınların katılmasını sağlamak için teşkilat olarak çalışmalar yapacağız. Seçmen kitlesinin yarısından fazlasını oluşturan kadınlarımızı ve gençlerimizi hak ettiği seviyeye ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Kongreda Divan Başkanlığı görevini MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, Divan Üyeliğini MHP Antalya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arif Sarıdaş, MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Ali Bucak ve Necdet Akça yaptı.