AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, "Bizler işte bu tecrübeli kadro ile Bolu’ya hizmet etmeye hazırız. İnşallah bu kadro Bolu’yu geleceğe taşıyacak ve Ak Partimizin çizmiş olduğu 2023 ve 2053 vizyonuna Bolu’yu hazırlayacak" dedi.
7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti’de Genel Merkezi tarafından Bolu’da aday gösterilen Ali Ercoşkun, Fehmi Küpcü ve Mehmet Emin Güz’ün katılımıyla AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın da katıldığı basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Rabbim bu kardeşlerimizin haklarında hayırlı olmasını, bu görevlerin hayırlar getirmesini diliyorum. Bolu’ya ve ülkeye hizmet noktasında Allah yardımcıları olsun. Bu süreçte aday adayı olan arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten aday adaylarımız Ak Parti felsefesine, davasına yakışır bir şekilde hareket ettiler. Vakurlu, kendilerinden emin bir şekilde çalışmalarını sürdürdüler" diye konuştu.
Basın toplantısında konuşan AK Parti 3. sıra Milletvekili adayı Mehmet Emiz Güz, “Ben istiyorum ki bu süreç son derece seviyeli olsun. diğer siyasi partilerden aday olan arkadaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum. Onlar da bir hizmet yarışına girmişlerdir, onlarında amacı Bolu’ya nasıl hizmet edebilirim noktasındadır. Elbette kimin, nasıl hizmet etmesi gerektiğine Haziran ayında milletimiz sandıkta karar verecektir. Bu sürecin seviyeli geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
AK Parti 2. sıra Milletvekili adayı Fehmi Küpcü ise, “Diğer partilerde yapılan ön seçimlere itiraz edenler oldu. Sıralamadaki yerini beğenmediği için istifa edenler oldu. Ama Ak Parti işte o farkındalık üzerine siyaset yaptı. Bizim öznemiz millet, bizim bir davamız var. Biz siyaseti bir terfi makamı olarak görmedik, hiçbir zaman da görmeyeceğiz. Biz aklı selim olarak, milletimizle yolumuza dün olduğu gibi bugünde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı Ali Ercoşkun da, “Bu mevkiler makamlar hiç birimize baki değil, baki olan tek şey Cenab-ı Hak’tır. Dolayısıyla Allah yar ve yardımcımız olsun. Cenab-ı Hak, 7 Haziran’da, Yeni Türkiye yolunda tekrar 3-0 çıkartmayı bizlere nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Son olarak söz alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Adaylarıyla, milletvekilleri ile, aynı zamanda teşkilat mensuplarıyla ve belediye başkanları seçilmişleri ile buradayız. Allah bu birlikteliğimizi berekete dönüştürsün. İnşallah 3-0’ı kazanmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizim tek bir amacımız var, Mehmet Emin Başkanımızı Ankara’ya göndermek."