Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ebiç Mahallesi’ni ziyaret ederek hem vatandaşlarla bir araya geldiklerini hem de ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 571 fidan diktiklerini söyledi.
Belediye yöneticileriyle birlikte sürekli mahalle ziyaretleri düzenleyerek vatandaşlarla biraraya gelip fikir alış-verişinde bulunduklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"Belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların görüşlerini almak, onları dinlemek, yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler hakkında bilgi vermek için mahalle ziyaretlerini çok sık biçimde gerçekleştiriyoruz. Böylece hem vatandaşımızla birlikte sürekli görüşerek isteklerini, beklentilerini öğreniyoruz hem de bire bir iletişim gerçekleştiriyoruz" dedi.
Mevsim itibarıyla yeşil alan, çiçek dikimi ve ağaçlandırma çalışmalarına yoğunluk verdiklerinin altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Keykubat, Kuşçu, Taşhan ve Buğdaylı’da 4 farklı Kent Ormanı kurmak için çalışmalarımız yoğun biçimde devam ediyor. Bu 4 Kent Ormanı yaklaşık 12 milyon metrekarelik çok geniş bir alanı kapsıyor. Ağaçlandırma yapılabilecek her alana fidan dikiyoruz. Bugün de Ebiç de Kutlu Doğum anısına Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin sembolü olarak 571 fidanı toprakla buluşturduk. Ebiçli vatandaşlarımızla bir araya gelip hem sohbet ettik hem de çok yararlı bir iş yaparak gelecek nesillerimiz için fidan diktik. Hayırlı uğurlu olsun" dileklerinde bulundu.
Ebiç Mahallesi Muhtarları Mehmet Yaşman, Celal Sağlam ve vatandaşlar da yaptıkları açıklamada Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’ın ziyaretinden çok memnun olduklarını, isteklerini bizzat belediye başkanına iletebilmenin keyfini ve huzurunu yaşadıklarını ifade ettiler.