Apple’ın her yıl bir ya da 2 ürünü piyasaya sürdüğünü iddia eden yetkililer, son günlerde ortaya atılan söylentilerin gerçeğe dönüşme ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

İPHONE 6S MİNİ VE İPHONE 7

Apple’ın 2015’te akıllı telefonlarda birçok güncellemeye gideceğini kaydeden uzmanlar, bu nedenle Apple hayranlarının 2015’te çıkacak yeni ürünlerle şoka girebileceğini ifade etti. Yayınlanan birçok raporun bu yönde verilebilecek bir kararı desteklediğini kaydeden uzmanlar, 2015’in ilk yarısında iPhone 6S Mini'nin ikinci yarısında da iPhone 7’nin satışa sunulabileceğini iddia etti.

İPHONE'DA ÇİFT RAM

Tayvanlı yetkililer ise, teknoloji sitesi Techno Buffallo’ya yaptığı açıklamada Apple’ın yeni telefonlarında çift RAM kullanacağını ifade etti. Yetkililer böylelikle yeni telefonlarda 2 GB RAM, tabletlerde ise 4 GB RAM olacağını kaydetti.

4 İNÇ EKRANLI İPHONE

Yetkililerin ortaya attığı bir başka iddia ise, Apple’ın mini bir iPhone yapabileceği yönünde oldu. Bu ürünün de 2015’te piyasada yer alabileceğini ifade eden yetkililer telefonun 4 inç ekranlı olabileceğini belirtti.