Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.
Özünal, ziyarette yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Ereğli’yi çok sevdiğini ve her fırsatta Ereğli’ye geldiğini kaydeden Özünal, Ereğli’de gelişim ve gelişimin dikkatlerden kaçmadığını ve Özgüven’in muhtarların gönlünde taht kurduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüklerini ve sorunları istişare ederek çözdüklerini dile getirdi. Muhtarların devletin temel taşını oluşturduğunu ifade eden Özgüven, halka hizmet için muhtarlık makamının önemli bir yer tuttuğunu sözlerine ekledi.
Ziyaretin ardından belediye bünyesinde hizmete açılan muhtarlık ofisini gezen Başkan Özgüven ve Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal hizmet akışı hakkında bilgi sahibi oldu.