Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) Başkanı Sedat Sevim “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.
Doğu’dan-Batı’ya, Güney’den-Kuzey’e, güzel ülkemizin topraklarında yaşayan halkın haber alma özgürlüğü için çalışan tüm basın mensuplarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutlayan Başkan Sevim, gazeteciliğin çok önemli ve büyük sorumluluk taşıyan bir meslek olduğuna dikkat çekti.
ERGAB Başkanı Sedat Sevim, “Gazeteciler zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içerisinde gece gündüz demeden, vatandaşa en doğru, tarafsız ve hızlı bilgiyi vermek için çaba sarf etmektedirler. Bir taraftan toplumu bilgilendiren gazeteciler, bir taraftan da halkın talep ve beklentilerini yansıtmaktadırlar. Çalışan gazeteciler, halkın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber almasına katkıda bulunarak, görevlerini ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmektedirler. Onurlu bir şekilde büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımın ‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü, Erzincanlı Gazeteciler Birliği adına kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.