Ardahan Halit Paşa Ortaokulu Öğrencileri yıl sonu okullar arası düzenlenecek futbol turnuvasında hayranı oldukları Trabzonspor’un formasını giymek isteyince Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç çocukların bu isteğini geri çevirmedi.
Eğitim-öğretim yılı sonu etkinlikleri tüm okullarda sürerken Ardahan Halit Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri yıl sonu düzenlenecek olan Futbol Turnuvasında diğer kulüplerin forma yardımı yapmak istemesine rağmen Trabzonspor taraftarı olduklarını söyleyip bu desteği kabul etmediler. Okulun Trabzonlu olan İşitme Engelliler Öğretmeni Solmaz Doğan Güven çocukların bu talebini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e iletti. Genç, Trabzonspor taraftarı olan gençlerin bu isteğini seve seve yerine getireceklerini, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.
Ardahan Halit Paşa Ortaokulu Müdürü İbrahim Torun taleplerinin kısa zamanda çözülmesinin mutluluğunu yaşadıklarını, öğrencilerin isteğini duyarlılık göstererek yerine getiren Başkan Genç’e teşekkür ederek, “Formalar geldiğinde öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi” dedi.
Ardahan Halit Paşa Ortaokulu öğrencileri kendilerine ulaşan formalarıyla bir de hatıra fotoğrafı çektirerek Ortahisar Belediye Başkanına teşekkür ettiler.