SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, "Belediye omarak Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyoruz" dedi.

Yurt, büyükşehir belediyesinin ilçelerde başlattığı projeleri bir bir tamamladığını söyledi.

Yetki ve sorumluluk alanlarının bütün ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalktıklarını aktaran Yurt, "Belediye omarak Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyoruz. S Önce insan, önce hizmet şiarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Salıparazı ilçesinde Gökçeli ve Yavaşbey mahallelerini birbirine bağlayacak olan yeni köprünün inşaat çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu vurgulayan Yurt, şunları kaydetti:

"Burada yaptığımız köprü projesi aslında eski köprüye ek olarak başlamıştı. Ancak incelemelerimizde köprünün altında çatlak olduğunu gördük. Can ve mal güvenliği için mevcut köprüyü yıkıp yeni bir köprü yapma yoluna gittik. Eski köprü yıkıldıktan sonra 27 metre uzunluğunda, araçların ve yayaların rahatlıkla geçebileceği yeni bir köprü yapıyoruz. Köprünün eski halinde yaya ve araçlar aynı anda geçiş yapamıyordu. Sadece bir aracın geçebileceği genişlikte olan eski köprünün yenilenmesi kaçınılmaz bir durumdu. Köprümüzün kirişleri de takıldı. Önümüzdeki hafta içinde zemini ve korkulukları tamamlandıktan sonra hizmete açılmasını planlanıyoruz."