Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından alınan üç puanın 6 puan değerinde olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, ligin 26. haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 yenerek puanını 49’a çıkarttı. Ligde ikinci sırada bulunan Karadeniz temsilcisi Orduspor, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasını kayıpsız geçmek istiyor.

“TARAFTARIMIZ ÖNÜNDE KAZANIP, YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yaptığı değerlendirmede, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 6 puanlık bir maçtı. Kahramanmaraşspor karşılaşmasında ki kaybımızı telafi ettik. Artık her maç finaldir. Özellikle rakibimizden aldığımız üç puan çok önemli. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Hemen bu maçı unutup, Tavşanlı Linyitspor maçına odaklandık. O maçın da taraftarımız önünde kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

Bundan sonraki iç saha maçlarında puan kaybetmeye tahammüllerinin olmayacağını belirten Erkan Sözeri, “Yoğun maç trafiği her takım için geçerli, bizim içinde geçerli. Yoğun maç trafiğinde her takım aynı sıkıntıları yaşayabiliyor. Sakatlıklar olabiliyor. O sıkıntıları en az yaşayan olmak istiyoruz. Bundan sonraki içerde oynayacak olduğumuz maçlarda puan kaybına tahammülümüz olmadığını düşünüyorum. İnşallah bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ama daha çok maç var. Her maç final, her maç her takım için zor. Her takım için. Dolayısıyla bu maçında zorluk seviyesi bizim için yüksek. Rakibimizde 4-0 gibi net bir skor ile Mersin İdman Yurdu’nu yendi. Gereken önemi ciddiyeti verip, sıkı hazırlanacağız. Kayıp yaşamak istemiyoruz. Futbolculularımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasındaki üstün mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.