YENİ sezon öncesi nokta transferlerle kadrosunu güçlendiren Balıkesirspor'un daha önce renklerine bağladığı Osmanlısporlu Ragıp Başdağ'dan sonra aynı takımdan Dilaver Güçlü'ye de talip olduğu öğrenildi.
Sağ ve sol kanadın yanı sıra forvet arkasında da oynayabilen 29 yaşındaki futbolcunun Balıkesirspor'un teklifine sıcak baktığı, bonservis sorununun çözülmesi halinde imza atmaya hazır olduğu bildirildi. Borussia Dortmund altyapısında yetişen gurbetçi futbolcu, Almanya'da Bochum, Türkiye'de ise Manisaspor, Samsunspor, Denizlispor, Göztepe ve son olarak Osmanlıspor'da forma giydi.
Bu arada yönetimin forvet hattına yapılacak takviye için futbolseverlerin Gençlerbirliği ve Samsunspor'dan hatırladığı Ekigho Ehiosun’u listeye aldığı iddia edildi. 2013-14 sezonunda Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı futbolcu 2014-2015 sezonunu Azarbeycan'ın FK Gabala takımında geçirdi. FK Gabala formasıyla 31 maça çıkan Ekigho, rakip fileleri 6 kez sarstı. Öte yandan Bal-Kes'in Bolu’nun Karacasu kampı neşe içinde devam ediyor. Çalışmaların son derece verimli geçtiğini söyleyen Teknik Direktör Erkan Sözeri, yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağladığını dile getirdi.