Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla çekilen klipte Çanakkale protokolü ile vatandaşlar Mehmet Akif Ersoy’un ‘Çanakkale Şehitlerine’ adlı şiirini okudu.
Çanakkaleli yapımcı Kuzey Kumsal, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında anlamlı bir projeye imza attı. Çanakkale protokolü, Mehmet Akif Ersoy’un ‘Çanakkale Şehitlerine’ adlı şiirini seslendirdi. Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, daire müdürleri, esnaf ve öğrencilerin seslendirdiği şiir, sosyal medyada da paylaşıldı. İlk günden çok sayıda kişi tarafından izlenen klip, büyük beğeni topladı.
Klibin yapımcısı Kuzey Kumsal, “Bu projede diğerlerine nazaran vali yardımcılarımız, belediye başkanımız, polis, cumhuriyet başsavcımız gibi isimlere yer verdik. Yöneticilerimiz, esnafımız, öğrencilerimiz bu projede Çanakkale için tek yürek oldu, Mehmet Akif’in ‘Çanakkale Şehitlerine’ şiirini seslendirdiler. Bugün sosyal medyada paylaştık. Şu anda tıklamalar oldukça güzel gidiyor. Amacımız kentimizi mümkün olduğunca tanıtmak” dedi.