İzmir Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Aydın’da gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazına ülkücülerin yanı sıra, Türk Ocakları Aydın İl Başkanı Dr. Eyüp Doyuran AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldız, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve MHP’liler katıldı.
İkindi nazmında Aydın Efeler merkezde bulunan Bey Camii’nde toplanan kalabalık ikindi namazından sonra Ege Üniversitesi’nde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırta Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı.
Gıyabi cenaze namazına Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, HP Merkez İlçe Başkanı Serdar Yurt, Türkocakları Aydın İl başkanı Dr. Eyüp Doyuran, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldız, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri, ülkücü gençler ve vatandaşlar katıldı.
Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önemli aldığı bölgede, cenaze namazının ardından Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve şehitlerin ruhuna lokum dağıtıldı.
Gıyabi cenaze namazının ardından gençler slogan atarak Bey Camii’nden Kent meydanına yürüdü. Saldırıyı lanetleyen gençler bir süre slogan attıktan sonra olaysız olarak dağıldı.