23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında ilçemizdeki öğrencileri temsilen seçilen 4 minik ve Azerbaycan Bakü Gençlik Merkezi öğrencileri Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.
Atatürk İlkokulu öğrencisi Mehmet Malay makam koltuğuna oturarak temsili Bodrum Kaymakamı oldu. Bodrum’da bulunan öğrencileri temsilen Atatürk İlkokulu ve Hüseyin Turgut Karabağlı okullarından 4 öğrenci, okul müdürleri ve Azerbaycan Bakü Gençlik Merkezi öğrencileri Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret etti.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ziyarette öğrencilerle tek tek ilgilendi, sohbet etti. Dr. Gödekmerdan Bakü’den gelen misafirlere “sizleri Bodrum’da misafir etmekten çok mutluyuz. Böyle anlamlı bir bayramda bizimle olmanız daha da güzel. Şimdiden 23 Nisan ÇocukBayramınızı kutluyorum” dedi.
Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Dr. Gödekmerdan temsili olarak Kaymakamlık Makam koltuğuna oturan Atatürk İlkokulu öğrencisi Mehmet Malay’a Kaymakam’ın görevlerini sordu. Dr. Gödekmerdan “Artık Kaymakam sensin. Bodrum sana emanet işlere nereden başlamak istersin ?” diye sordu. Minik Talay ile sohbet eden Dr. Gödekmerdan öğrencilere 23 Nisan’ın anlam ve önemini anlattı.