Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, şehir merkezi, ilçeler ve uzak mahalleler dışında, şehirlerarası bağlantı yollarında da kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler son olarak, Çifteler-Han arasındaki devlet yolunda kar temizleme çalışması yaptılar. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, başta şehir merkezi ve uzak mahalleler olmak üzere sorumluluğunda bulunan bölgelerde kar temizleme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri ayrıca, devlet yollarında da kar küreme, yol genişletme ve yol açma çalışmaları yapıyor.
Geçtiğimiz gün Kütahya devlet yolunda Karayolları ekiplerine yardım ederek yolun trafiğe açılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Çifteler-Han ilçeleri arasındaki devlet yolunda da kar küreme ve yol genişletme çalışması yaptı.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sorumluluklarında bulunan yerlerde devamlı olarak çalıştıklarını belirterek, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirdiklerini söylediler. Yetkililer, gereksiz yapılan ihbarların çalışmaları olumsuz etkilediğini ifade ederek, vatandaşların bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini kaydettiler.