Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, yerel basının zor şartlara rağmen büyük bir özveriyle çalıştığını söyledi.
Başkan Tunçoğlu, cemiyet yönetim kurulu üyeleri Alaaddin Akkaşoğlu ve Hüseyin Efe ile birlikte 11. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Zafer Gazetesi’ni ziyaret etti.
Tunçoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, "Kütahya basını, bir çok ile göre gerçekten duyarlı ve özverili olarak çalışmaktadır. Kütahya Zafer Gazetesi de, kuruluşunun ilk gününden bu yana tarafsız ve ilkeli bir yayıncılığı kendine misyon edinmiş ve bu çizdiği yolla herkesin gönlünde yer etmeyi başarmıştır. Yerel basının genel basına göre avantajlı olduğu herkesçe bilinmektedir. Çünkü, yerel basın konulara ve olaylara daha yakın ve hakimdir. Bunun için zor şartlarda da olsa şehrimizin yerel basını Kütahya için çalışmaktadır. 11. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kütahya Zafer Gazetesi çalışanlarını ve gazetenin kurucusu ve sahibi Kamil Uludoğan’ı tebrik ediyorum. Gazetenin nice yıllara başarıyla ulaşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kütahya Zafer Gazetesi sahibi ve cemiyet yönetim kurulu üyesi Kamil Uludoğan da, tarafsız ve ilkeli yayın anlayışından taviz vermeyeceklerini belirtti. (EFE)