Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürdü. Fırat, sorunlarını yakından bildiği memleketine hizmet için yola çıktığını belirterek, “Muhalefetin hizmet gibi bir derdi yok, onların tek derdi Ak Parti” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmalarına devam ediyor. Fırat, ilk olarak Yakutiye ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililerden seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ak Partili aday daha sonra Yoncalık semti esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla da sohbet etti.
Memleketine hizmet için yola çıktığının altını çizen Fırat, muhalefeti de sert sözlerle eleştirdi. Tüm siyasi partilerin Ak Parti’ye karşı birleştiğini ve tek dertlerinin Ak Parti olduğunu dile getiren Fırat:
“Bunların tek derdi ülkemizi koalisyonla yönetilen günlere geri götürmek. Bunlar terör örgütleri başta olmak üzere illegal yapılanmalarla el ele verip Ak Parti’yi yıkmak için uğraşıyor. Muhalefet iktidar olmak istemiyor. 2002’de hükümetimiz iktidar olduğunda öyle perişan bir Türkiye vardı. Ekonomi çökmüş, ülke batmış durumdaydı. İnsanımızın o günleri unutması, o zihniyetlere, o anlayışa prim vermesi mümkün değil” diye konuştu
Fırat Daha sonra mesire alanlarında vatandaşların sofralarına misafir oldu. Abdrrahim Fırat’ın son durağı Havuzbaşı kent meydanındaki Ak Nokta oldu. Burada standa gelen vatandaşlarla sohbet eden Fırat, ömrünün okul ve askerlik dışındaki tüm hayatını bu memlekette geçirdiğini, bu memleketin ve halkın derdini daha iyi bildiğini ifade etti. Tüm partilerin, medyanın ve dış güçlerin Ak Parti hükümetini yıkmak ve ülkeyi kaosa götürmek istediklerini dile getiren Ak Partili aday, bu güçlerin ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ve her türlü yola başvurduklarını söyledi. Fırat, bunlara da vatandaşların, gereken cevabı 7 Haziran’da vereceğini sözlerine ekledi.