Narman Meslek Yüksek Okulu İnşaat teknolojisi ve yapı denetimi 2. Sınıf öğrencilerince İnşaat teknolojisi ve yapı denetimi programı yönlendirilmiş çalışma dersi kapsamında 2 aylık bir çalışma ile İlçede bulunan kamu binalarının maketleri yapıldı.
Öğrenciler önce maketleri yapılacak binaların 1/500 ölçekli projelerini hazırladılar daha sonra 1/50 ölçekli maketler yapıldı. NMYO inşaat bölümü öğrencilerince okulda düzenlenen sergiye İlçe Kaymakamı Murat Eren Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Ercan Çelik ve daire amirleri katıldı.
Açılışta konuşan Bölüm Başkanı Dr. Ali Öz” NMYO bölgemizdeki meslek yüksek okullarından daha iyi bir alt yapıya sahip olduğumuz için inşaat çalışmalarında bizim öğrencilerimiz okuldan mezun olduktan sonra iş hayatlarında daha avantajlı olacaklarının bilinciyle iş hayatlarında öz güvene sahip olacaklar” dedi.Yapı denetim 2. Sınıf öğrencilerinden Harika Bozbaş ise “ bu yaptığımız çalışmalar bizim öz güvenimizi geliştirmekte olduğunu biliyoruz bu nedenle başta okul müdürümüz Ercan Çelik, bölüm başkanımız Dr. Ali Öz ve Hocalarımız Serkan Karaca’ya bize verdikleri destek ten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Bölüm Başkanı Dr.Ali Öz ve Uzman Selim Karaca gözetiminde hazırlanan maketler maketlerinin yapıldığı bina yetkililerine hediye edildi.