AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay, AK Parti’ye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi
Demirbay yaptığı açıklamada, "Malatya’da yaklaşık 45 gündür AK Parti Malatya Milletvekili A.Adayı olarak çalışmalarda bulundum. Gelinen süreçte aday olarak gösterilmedim. Aday adaylığım sürecinde yaptığım çalışmada bana destek veren sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, vakıflara ,muhtarlara değerli Malatyalı hemşerilerime, Adıyamanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Dün açıklanan Ak Parti Malatya Milletvekili listesinde yer alan hepsi birbirinden değerli olan adaylarımıza başarılar diliyorum ve yeni Türkiye için, yeni Malatya için çok değerli Ak Parti Milletvekili adayları ile birlikte 7 Haziranda 6-0 alacağımıza inanarak birlikte el ele omuz omuza verip ve partim için 24 saat hizmete hazır olacağım.
Bu anlamda yeni Türkiye’nin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, gösterecekleri her hedef hedefimiz yürüdükleri her yol yolumuz olacaktır.
Bundan sonraki süreçte de AK Parti’nin hedefleri doğrultusunda partime hizmet etmeye devam edeceğim" 7/ 24 partimin hizmetindeyim dedi.