Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliği, tüm kursiyerlerin katılımı ve katkıları ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yararına kermes düzenledi.
Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Halk Eğitim Merkezine gelir amacıyla düzenlediği gıda kermesinde kursiyerlerin evlerinde yaptıkları, kek, pasta, börek ve yaprak sarması öğretmenler ile kursiyerler tarafından kermes alanında satışa sunuldu.
Kermes hakkında bilgi veren Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanı Mahmut Bektaş, “Okul Aile Birliği olarak Halk Eğitim Merkezimizin eksik olan araç ve gereçlerini temin etmek amacıyla düzenlediğimiz gıda kermesi için günler öncesinden hazırlıklara başladık. Kursiyerlerimizin evlerinde yaptıkları kek, pasta, börek, yaprak sarması ve benzeri gıda ürünlerini öğretmen ve kursiyerlerimiz satarak kermesimize büyük destek vermişlerdir. Kermes amacına ulaşmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi
Kermese Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Kaymakamı Soner Bedir ve beraberindeki protokol üyeleri pazar yerine açılan kermes stantlarını da ziyaret etti. Kaymakam Soner Bedir, kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kaymakam Bedir, Kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerden oluşan kermeste yapılan satışlardan elde edilen gelirlerin kurumun ve kursiyerlerin ihtiyaçları doğrultusunda harcanılacağını belirtti.(MB-EFE)