Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve il başkanlık divanı üyeleri, ilçe başkanları ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya başkanlığında yapılan toplantıya ilçe başkanları ve il başkanlık divanı üyeleri tam kadro olarak katıldı. Toplantıda MHP’nin 21 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Büyük Kurultayı ve 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaya, “Hepimizin tek amacı var. O da Ülkücü hareketin iktidar olmasıdır. Bu uğurda el ele, omuz omuza vereceğiz” dedi.
Antalya’da MHP’nin oy oranını yükseltmek ve yapılacak Genel Seçimlerde en fazla milletvekili sayısına ulaşmak için yoğun bir çaba sarf edeceklerini belirten Kaya, “Antalya’nın 19 ilçesi var. Gidilmedik köy, mahalle, sokak bırakmayacağız. Her bir vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olarak sevinçlerine ve hüzünlerine ortak olacağız. Bu amaçla sizlerden fedakarlık, azimli ve başarılı çalışmalar bekliyorum. Hep birlikte el ele vererek tek vücut halinde Antalya’da tarih yazacağız. En çok oyu alarak en fazla milletvekili çıkaracak anlayışla 7 Haziran akşamına kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız. Gayret bizden, destek Antalyalı hemşehrilerimizden takdir ise Cenab-ı Allah’tan olacak” diye konuştu.