TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Kartalspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon, rakibini yenerek geçen hafta Tokatspor karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmek istiyor.

Kulüp asbaşkanı Nihat Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokatspor maçında hesaplarında olmayan bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, hedefleri doğrultusunda bu tür aksaklıklar yaşamamaları gerektiğini belirtti.

Ligde üst sıralarda yer alma hedefleri doğrultusunda Kartalspor maçının daha da önemli hale geldiğini ifade eden Demir, "Kaybettiğimiz haftanın ardından kazanarak toparlanmak istiyoruz. İyi bir kadromuz var. Şimdi yeni takviyelerimiz de oldu. İlk maçımızda transferlerimizden yararlanamamıştık. Bu hafta sahada olacaklar. Artık aksilikler yaşamak istemiyoruz" dedi.

Demir, takımın hem morale hem de 3 puana ihtiyacının olduğunu söyleyerek, "Tokatspor maçında çok iyi oynamıştık ama güzel oyunumuzu skora yansıtamamıştık. Evimizdeki bu maçta yine aynı oyunu ortaya koyarak ev sahibi olma avantajımızı da değerlendirerek kazanmak istiyoruz" diye konuştu.