Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun 1. Sıra Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum Batlamalılar Platformu ile bir araya geldi.
Platform üyelerinin yoğun katılım gösterdiği ziyarette bölge halkının sorunlarını dinleyen Erzurum, sözlerine vadi içerisinde kapatılan beldelerin MHP iktidarında yeniden açılacağı sözünü vererek başladı. Seçim beyannamesinde ilk sıralarda yer alan ve MHP iktidarında ilk gerçekleşecek vaatler arasında kapanan beldeler olduğunu ifade eden Erzurum "Batlama Vadisi içerisinde bulunan İnişdibi ve Çaldağ belediyeleri bölge için çok önemli iken bir gece çıkarılan kanun ile kapatıldı ve bölge halkı resmen cezalandırıldı. Sizler 2 yıldır bu husus hakkında haklı mücadelenizi vermenize rağmen bir sonuç alamadınız. Sizleri en iyi biz anlarız.
Sorunlar sadece takip edilerek ve mücadele edilerek çözülür. Sizlerden önce destek istiyorum. Ankara’da sesiniz olacağıma söz veriyorum. Basından yakın takip ediyorum. Batlama platformu olarak aktif olarak çalışmakta, İlçe olma yolunda ilerlemektesiniz. Siz bunun alt yapısını yapın, Ankara’da takipçisi olacağıma, ilk kanun teklifi veren vekil olacağıma söz veriyorum" dedi.
Yıllardır Batlama halkının içinde olduğunu, bölgeyi çok yakından tanıdığını belirten Erzurum “Ben Batlama’nın, Batlama’lının Vekili olacağım” diye konuştu.