Ak Parti Ağrı Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Antalya’ya adeta kamp kurdu. Geçtiğimiz hafta sonu Antalya’ya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile etkinliklere katılan Çelebi, çalışmalarını sürdürüyor.
Yeniden aday olmadığı halde Antalya’da özellikle Doğu ve Güneydoğulu hemşehrileri ile buluşan Çelebi, partisi için oy istiyor. Beraberinde Antalya Ağrılı’lar Derneği ile Muşlu’lar Derneği Başkan ve yöneticileriyle birlikte, seçim çalışmalarına başlayan Ekrem Çelebi İstikrarın sürmesi ve Yeni Türkiye projesi için hemşehrilerinden destek istiyor. Bir günde 10 farklı toplantı ve davete katılan Çelebi,ilk olarak Kültür Mahallesinde yaşayan hemşehrileri ile buluştu. İkinci durağı Sanayi Sitesinde ki Ağrılı sanayici ve iş adamları olan Çelebi, Antalya Otogarında ki Doğu ve Güneydoğulu firmaları ziyaret ederek yemekli toplantıya katıldı.
Fabrika Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesinde hemşehrileri ile bir araya gelen Ekrem Çelebi, Antalya Doğu ve Güneydoğulu İş adamları Derneği’nin (ADGİAD) yöneticileri ile buluştu. Daha sonra, Ağrılı Antalya Ekmek ile Vanlı iş adamı Recai Kırmızıtaş’ı yerinde ziyaret edip destek isteyen Çelebi, buradan Sebze Hali’ne geçti. Muşlu Kardeşler’den de destek sözü alan Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, günün sonunda Hüsnü Karakaş Mahallesi sakinleri ile buluştu. Burada halka hitap eden Çelebi, sevgi gösterileri ile günü noktaladı.
Antalya’da 3 gün daha kalarak seçim çalışmalarını sürdüreceğini belirten Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, “Biz makam-mevki değil, hizmet adamıyız. Biz Ak Parti kültürü ile yoğrulmuş neferler olarak, ülkemize ve halkımıza hizmetimizi her yerde ve her platformda sürdüreceğiz.” diye konuştu.