İstanbul’da son günlerde etkili olan kar yağışı gece saatlerinde de yer yer etkili oldu. Havanın soğuk olmasına aldırmayan vatandaşlar karın keyfini çıkardı.
İstanbul’da etkili olan kar yağışı renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşların havanın soğuk olmasına aldırmadan dışarıya çıktığı ve karın keyfini çıkardığı görüldü. Kar yağmasıyla beraber beyaza bürünen Çamlıca Tepesi’nde kimi vatandaşlar gece geç saatlerde kartopu oynarken kimi vatandaşlar buldukları plastik tepsilerle buz tutan zeminde kaydı. İzmit’ten geldiğini ifade eden bir vatandaş,” Kaymak için en güzel yer Çamlıca Tepesi dediler, bizde geldik. Arkadaşlarımız davet etti. Bizde fırsatı kaçırmadık. Çok eğlenceli” ifadelerini kullandı. Fatih’ten ailesiyle beraber Çamlıca Tepesi’ne geldiğini ifade eden bir başka vatandaş ise,” Ailem ve arkadaşlarla beraber geldik. Vallahi harikaydı. Döndüm, durdum. Bir kez daha kayacağım. Mükemmel bir duygu. Burada daha fazla kar tutmuş” diye konuştu.
Vatandaşlar keyifli dakikalar geçirirken bol bol fotoğraf çektirdi. Beykoz’da ise yol kenarında biriken karlar üzerinde bir vatandaşın yuvarlanarak kaymaya çalışması ise renkli görüntüler oluşturdu.