Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Kalbur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel’i Ankara’da ziyaret ettiler.
Erzincan Ekonomisi ve Erzincan TSO’nun çalışmaları hakkında Müsteşar Yardımcısı Yücele’e bilgiler veren Başkan Kalbur şu görüşlerde bulundu ; “Erzincan’dan Ankara’ya bürokrasi köprüsü kurmak, Erzincan’ın dinamiklerini bir araya getirerek şehrimize farkındalık katmak istiyoruz. Erzincan’lı Erzincan’da yaşayarak zaten bir bedel ödemektedir. Biz Erzincan TSO olarak bürokrasi köprüsünü kurarak Erzincan’ı tarım, hayvancılık sanayileşme, eğitim, kültür ve turizm alanında Türkiye’de örnek bir şehir haline getirmek, bu nokta da siz değerli bürokratlarımızı yanımızda görmek, desteğinizi almak istiyoruz” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ise Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin kalbur ve Yönetimine teşekkür etti. Müsteşar Yardımcısı Yücel ise konuşmasında şu görüşlerde bulundu; “Öncelikle Başkan Kalbur’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Sizleri Erzincan için, birşeyler yapmak amacıyla burada görmek bana mutluluk verdi. Sizleri yakından takip ediyorum. Genç yönetiminizle Erzincan için yapacaklarınızı, birlik ve beraberlik ruhunu en üst seviyeye çıkaracağınızı sizlerde görüyorum, yönetim olarak güven veriyorsunuz. Erzincanlı hemşehrilerim herşeyin en iyisine en güzeline layıktır. Erzincan sinerji merkezi olmalıdır. Erzincan’da turizm ekseni gelişmeli, sanayi ve ticaretin yanısıra “sırat on fırat” projeside Erzincan turizminin gelişmesinde bir ön ayaktır, bir fırsattır. Bu fırsatı Türkiye’ye sunmak şarttır. Erzincan TSO ilin ekonomik yönden taşıyıcı kolonudur. Erzincan TSO Ekonomik gücünü Erzincan için kullanmalıdır. Üyelerinizle bağlarınızı güçlendirerek Erzincan ekonomisini en üst seviyeye çıkarmalısınız. Ben Erzincanlı bir hemşehriniz olarak her zaman yanınızdayım destekcinizim” dedi.