TRABZON (AA) - Trabzonspor'da hafta sonu yapılacak Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı seçimi öncesi adaylığını açıklayan Ali Sürmen, seçildikleri takdirde, "Trabzonspor yönetiminin de davet edileceği camianın sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışılacağı toplantılar sürekli olarak düzenlenecek" dedi.

Sürmen, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, spor dünyasında divan başkanlık kuruluna yüklenen görevin, idari, hukuki ve mali yönden iç denetimi yapıp tavsiyelerde bulunması ve sosyal olgu olarak da abilik görevi olduğunu ifade etti.

Divan başkanlığına seçildiği takdirde neler yapacağını da aktaran Sürmen, şunları kaydetti:

"Seçildiğimizde, Trabzonspor'un henüz onaylanmamış tüzüğü yeniden yazılması için tüzük komisyonu oluşturup hazırlanacak yeni tüzük yönetime sunulacak. Trabzonspor yönetiminin de davet edileceği camianın sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışılacağı toplantılar sürekli olarak düzenlenecek, Trabzonspor’umuzun mali ve idari aksaklıkları belirlendikten sonra yeni ve kalıcı çözümler üretilerek yönetim kurulu ve kamuoyu ile paylaşılacak. Trabzonspor'umuza hizmet etmiş veya etmekte olan kişi ve kurumlara karşı kimden saldırı gelirse gelsin, hatalı tarafından hataları Trabzonspor camiası ile paylaşılacaktır. Kişilerin şu ya da bu grubun veya yönetimin görüşü Trabzonspor menfaatlerine aykırı ise ben bu arkadaşlarımın görüşü Trabzonspor camiasının beklentisinin yanında olacaktır."